sideinnhold
- La rueda
Juleball 2012

Fotograf: Odd Egil Nerland

LA RUEDA !!!!

Rueda betyr hjul på spansk. La rueda er en en cubansk dans som er veldig sosial, og det er mye humor. Den som leder ringen roper ut kommandoer. Parene som danser i ringen, danser da synkront, og det skiftes stadig vekk partner: Dame !! Dame una !!! La rueda kan danses inn mot sentrum (a dentro), men man kan også danse med ryggen vendt inn mot sentrum av ringen (por fuera). La rueda kan også danses med 2 damer per mann (rueda dos mujeres, un hombre), eller motsatt: 2 hombres una mujer. I tillegg finnes andre la ruedaformer: rueda på linje og Llanta.

 

 

 

RUEDATRENINGSGRUPPE VÅREN 20019:

Oppstart torsdag 24.01.2019 på Bekkefaret bydelshus!!!

Åpent hus første torsdagstreningen :-)

 

Fra kl 19.30-20.30 minimum rueda 2 nivå.

Fra 20.30-21.30 avansert nivå, minimum 2 avanserte ruedakurs eller gjennomført rueda 5 kurset til Los Indomables etter mars 2018. Ruedatrening for erfarne ruedadansere.

 

Vi bruker mange av figurene i norsk ruedastandard, men har også mange egne turer.

Påmelding per semester.

Vi danser vanlig rueda, men også crusado, llanta, dos mujeres mm.

 

Pris for vårsemesteret kr 350 (stud/ ungd opp til 25 år/arb led/ufør 175)

 

Påmelding:

 

 

SHOWGRUPPE

Los Indomables har hatt en showgruppe siden 2008. Denne er for avanserte dansere. Vi danser la rueda på høyt nivå, danser koreografier og egne figurer. Vi opptrer på større og mindre arrangementer, alt fra bryllup og bursdager til større offentlige arrangementer.

Å være med i en showgruppe er svært forpliktende. En må ha tid til å prioritere treningene. I tillegg til å kunne mesteparten av ruedastandarden, ha brukt mye tid på å lære inn cubansk bevegelse/ teknikk og være åpen for å lære mer og øve hjemme mellom treningene :-)

Om du er er interessert i å være med i showgruppen og ønsker mer informasjon, så kontakt på e-post: Booking@losindomables.no.

 

LLANTA

 

 

Det vil bli Llanta på noen av torsdagstreningene til den avanserte ruedagruppen.

 

 

Llantakurs april 2013