sideinnhold
Instruktører
Juleball 2012

Fotograf: Odd Egil Nerland

Marit og Udesh Anda - hovedinstruktører for Los Indomables

Marit og Udesh Anda har danset aktivt fra ca. 2001 og startet med swing på Siddisstova. De kom kom over på Salsa og Boogie Woogie/ Lindy. Etter hvert ble hovedinteressen Salsa, La Rueda samt andre latin-amerikanske danser. Grunnlaget ble lagt på kurs hos Cristobal Olivares og seinere i Salsa Loca hos Dinah og Ernesto Olivares. Her ble det både styreverv og showgruppe. Etter at Salsa Loca ble nedlagt, har de vært aktive i SalsaNor fram til 2013.

 

De har danset La Rueda fra 2005. Hos SalsaNor har de hatt ansvar for ruedatreningsgruppe på Saniteten fra 2008-2012, og har også vært med i showgruppen Compania SalsaNor. Høsten 2010 var de gjesteinstruktører på den 9. internasjonale ruedakongress i Wien og Marit har også vært fast instruktør hos SalsaNor.

 

De har vært hovedinstruktører hos Los Indomables siden 2008 og instruerer innen La Rueda, Salsa, Rumba, teknikk/isolering og Bachata. Fra våren 2017 har de hovedsaklig instruert for Salsa Stavanger på Bikubå. I tillegg kjører de fortsatt ruedagruppen til Los Indomables som har holdt det gående fra 2008.

 

Marit har også vært sertifisert Zumba-instruktør siden 2012, og har vært instruktør på Sis og Raft treningssenter.

 

Marit og Udesh

 

Hilde Sonesen

 

Hilde har danset sportsdans siden hun var 12 år. Hun har konkurrert i Norge og Spania i tidans, latinamerikanske danser og ballroom. Videre så har Hilde jobbet som instruktør på danseskole i Valencia, Spania. Hun har danset aktivt salsa og la rueda siden 2009, og har vært instruktør for Los Indomables siden våren 2013. Hun er med i Los Indomables showgruppen. Hilde har med seg sportsdansbakgrunnen inn i salsaen, og er en meget elegant og flott danser. Hun instruerer blandt annet salsa, la rueda, bachata, cha cha cha, og kan også gi privattimer i brudevals.